ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

Τρόποι παραγγελίας / αγοράς


Τώρα, η ΓΝΩΜΩΝ σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, με τους εξής τρόπους:
 
> Online ασφαλείς αγορές με έκπτωση 20% σε όλα τα βιβλία/τεύχη της ΓΝΩΜΩΝ μέσω της ιστοσελίδας μας και δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal (με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας) με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση.

Τηλεφωνικά στο 210 9758090, ώρες 09.00-16.00 καθημερινώς πλην Σαββάτου-Κυριακής (έκπτωση 20%).

> Με μια επίσκεψη στα γραφεία μας (Λέσβου 14, 17237, Δάφνη), όπου έχετε έκπτωση 30% σε όλα τα βιβλία/τεύχη της ΓΝΩΜΩΝ, ανεξαρτήτως ποσού! Για αγορές παλαιών τευχών των περιοδικών (Περισκόπιο της Επιστήμης, Στρατιωτική Ιστορία, Ιστορικά Θέματα), είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία μία ημέρα νωρίτερα. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας (εξαιρούνται οι κάρτες Diners, American Express).

> Με e-mail στο info@gnomonpublications.gr (έκπτωση 20%).

> Με fax στο 210 9737070, αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) (έκπτωση 20%).

> Με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση: ΓΝΩΜΩΝ Εκδοτική, Λέσβου 14, 17237, Δάφνη. Στο πίσω μέρος της επιταγής θα πρέπει να σημειώσετε τους τίτλους των βιβλίων/τευχών για τα οποία ενδιαφέρεστε, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (έκπτωση 20%).

 
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
- Για αποστολή μέσω ΕΛΤΑ τα έξοδα αποστολής είναι 2,5 ευρώ (+1,5 για αντικαταβολή). Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες βιβλίων/τευχών συνολικής αξίας (μετά την έκπτωση) 40 ευρώ και άνω.
- Για αποστολή με courier τα έξοδα αποστολής είναι 3,5 ευρώ (+1,5 για αντικαταβολή) ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.              

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Οι λογαριασμοί (ΙΒΑΝ) της ΓΝΩΜΩΝ Εκδοτική Μ. ΕΠΕ είναι οι εξής:
ΕΘΝΙΚΗ: GR7901 1072 1000 0072 1545 30546
ALPHA BANK: GR9301 4016 6016 6002 0020 04434

Για πληρωμές με τραπεζική κατάθεση μέσω web banking, η μεταφορά γίνεται χωρίς χρέωση τραπεζικών εξόδων μόνο από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας (π.χ. από Εθνική σε Εθνική ή από Alpha Bank σε Alpha Bank). Διαφορετικά, για μεταφορά από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, στο τελικό ποσό πληρωμής θα πρέπει να προσθέσετε 4 ευρώ για τραπεζική προμήθεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Όταν γίνεται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται στην αιτιολογία το όνομα του αναγνώστη που πραγματοποιεί την αγορά (το οποίο μπορεί να διαφέρει από το όνομα του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού). Μετά την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τράπεζα, είναι χρήσιμο να ενημερώνετε τη Γραμματεία της ΓΝΩΜΩΝ, τηλεφωνικά στο 2109758090 ή με email στο info@gnomonpublications.gr. 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Οι παραγγελίες εξωτερικού εξοφλούνται μόνο μέσω PayPal, με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας.
Λόγω των σημαντικών διαφορών στις χρεώσεις των εξόδων αποστολής ανάλογα με τη χώρα του παραλήπτη και το βάρος του δέματος, μετά τη λήψη την παραγγελίας σας ενδέχεται να σας σταλεί συμπληρωματικό αίτημα PayPal για την εξόφληση τυχόν διαφορών στα ταχυδρομικά. Σε περίπτωση χαμηλότερων ταχυδρομικών, η διαφορά θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας στο PayPal.


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ και κερδίστε έκπτωση 30-50%!  

Τώρα είναι η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από τα γραφεία μας, στην οδό Λέσβου 14, Δάφνη (στάση μετρό Αγ. Ιωάννης) κερδίζοντας έκπτωση 30% σε όλα τα βιβλία/τεύχη της ΓΝΩΜΩΝ. Για αγορές ονομαστικής αξίας 200 ευρώ και άνω, έχετε έκπτωση 50% !