ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

ERICH HARTMANN

Ξανθός ιππότης ή Μαύρος διάβολος;

Εκδόσεις: Eurobooks
Σελίδες: 420
Κωδικός: 500-018
Συγγραφέας: Raymond F. Toliver, Trevor J. Constable

Τιμή: 23,00 €
Τιμή προσφοράς: 20,70 €

προσθήκη στο καλάθι

ΑρχήΤέλος

«Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό βιβλίο που γράφτηκε ποτέ για έναν πιλότο δίωξης και είναι ακό΅α πιο αξιόλογο επειδή πρόκειται για τον κορυφαίο άσσο όλων των εποχών, ο οποίος έζησε αυτές τις ε΅πειρίες. Προτείνω αυτό το βιβλίο σαν ΅ια εξαιρετική προσθήκη στην ιστορία της αεροπορίας».
 
’ντολφ Γκάλλαvτ, Πτέραρχος του όπλου Δίωξης της Luftwaffe από το 1941 ΅έχρι το 1945, και προσωπικός φίλος του Χάρτ΅αν.
 

 

 

Το απίστευτο πολε΅ικό ρεκόρ του Χάρτ΅αν τού απέφερε τα πολυπόθητα Δια΅άντια στον Σταυρό των Ιπποτών, αλλά τά κατορθώ΅ατά του κατά την περίοδο του πολέ΅ου απηχούν ΅όνο ένα ΅έρος του δρά΅ατος που ση΅άδεψε τη ζωή και τη σταδιοδρο΅ία του. Τώρα, επιτέλους, η ιστορία του Ξανθού Ιππότη της Γερ΅ανίας καταγράφεται από τους βραβευ΅ένους συγγραφείς των βιβλίων "Fighter Aces οf the USA" και "Fighter Aces of the Lufwaffe". Θα ξαναζήσετε τα εξαιρετικά αεροπορικά επιτεύγ΅ατα του Χάρτ΅αν, τις δοκι΅ασίες στις οποίες υποβλήθηκε κατά τη δεκαετή φυλάκισή του στη Σοβιετική Ένωση ΅ετά τον πόλε΅ο και τον ΅ετέπειτα ρόλο του στην ανάπτυξη της νέας Πολε΅ικής Αεροπορίας της Δυτικής Γερ΅ανίας.

 

 
Εικονογραφη΅ένο ΅ε πολλές ιστορικές φωτογραφίες -πολλές από τις οποίες προέρχονται από τα προσωπικά αρχεία του Χάρτ΅αν-, σχέδια αναπαραστάσεων και στατιστικές για τα αεροσκάφη που κατέρριψε, το βιβλίο "Ξανθός Ιππότης ή Μαύρος Διάβολος" είναι ΅ια προσφορά στη σύγχρονη ιστορία.

 

 

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ένας πιλότος της Luftwaffe ση΅είωσε ένα πολε΅ικό ρεκόρ τόσο αξιόλογο ώστε να αναδειχθεί στον κορυφαίο άσσο δίωξης της ιστορίας του αεροπορικού πολέ΅ου. Ο Εριχ Χάρτ΅αν, που αποκαλείται Ξανθός Ιππότης της Γερ΅ανίας ή Μαύρος Διάβολος από τους αντιπάλους του, πέτυχε τον εκπληκτικό αριθμό των 352 επιβεβαιω΅ένων καταρρίψεων.