ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

Εκδόσεις: Eurobooks
Σελίδες: 390
Κωδικός: 500-033
Συγγραφέας: Ori Hofmekler

Τιμή: 21,00 €
Τιμή προσφοράς: 18,90 €

προσθήκη στο καλάθι

ΑρχήΤέλος

Βασισμένη στην επιστήμη της επιβίωσης καθώς και στις διατροφικές συνήθειες των Αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων πολεμιστών, η Δίαιτα του Πολεμιστή αποτελεί μια πρωτοποριακή αλλά ταυτόχρονα απλή μέθοδο διατροφής και ενδυνάμωσης. Ανακαλύψτε τον φυσικό τρόπο για να κάψετε το λίπος, να προάγετε την πνευματική σας δύναμη και την ερωτική σας ορμή. Αποκτήστε υψηλή ενέργεια, εκρηκτική δύναμη και ένα λεπτό, ανθεκτικότερο σώμα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε κριτικές για το βιβλίο "WARRIOR DIET- Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ"
 
«Πιστεύω πως η Warrior Diet θα προκαλέσει μια επανάσταση στις ζωές των ανθρώπων – μια αναγέννηση του πνεύματος της καθαρής διαβίωσης. Καλύπτει όλες τις πλευρές της ζωής… με ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα διατροφής που θεωρώ πως είναι εξίσου αποτελεσματικό για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες».
Harvey Diamond, συγγραφέας του #1 Best Seller των New York Times, Fit For Life

«Τίποτα δεν σε κάνει πιο πρόθυμο να ξοδέψεις χρήματα όσο η υπόσχεση ενός θαυμαστού τρόπου καύσης του λίπους, αλλά θα πρέπει να παραδεχθούμε κάτι: η βιομηχανία απώλειας σωματικού βάρους έχει κύκλο εργασιών 35 δισεκατομμύρια δολάρια και μερικές φορές φαίνεται πως το μόνο που αδυνατίζει είναι τα πορτοφόλια μας. Εμείς, λοιπόν, βαρεθήκαμε. Ξοδέψαμε ολόκληρη την χρονιά ψάχνοντας, ερευνώντας, δοκιμάζοντας, έτσι ώστε εσείς να μην χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο ή χρήμα… Όταν έχουμε να κάνουμε με δίαιτες, χωρίζουμε τις καταπληκτικές από τις απάτες και σας δίνουμε την καλύτερη με κάθε τεύχος μας. Όμως ποια θεωρούμε την καλύτερη από τις καλύτερες; Το βραβείο πάει στη… Warrior Diet».
Περιοδικό First for Women, Δεκέμβριος 2002

«Αναζητώντας ένα λεπτό και μυώδες σώμα, έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε δίαιτα και σχεδόν όλες με έχουν κάνει να υποφέρω. Δουλειά μου επίσης είναι να βοηθώ άλλους να χάσουν βάρος. Είμαι απόλυτα δύσπιστη απέναντι σε οποιοδήποτε σχέδιο διατροφής ή βιβλίο «διαίτης» που δεν μπορεί να μου εξηγήσει τις αρχές στις οποίες βασίζεται και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σε απλά λόγια. Η Warrior Diet του Ορι Χόφμέκλερ πετυχαίνει ακριβώς αυτό, με μια λογική και εύληπτη προσέγγιση η οποία αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του χωρίς ποτέ να ζητά από τον αναγνώστη να την εμπιστευτεί στα τυφλά. Η Warrior Diet μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύτιμο όπλο στο προσωπικό οπλοστάσιο οποιασδήποτε γυναίκας».
DC Maxwell, δύο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυναικών στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου

«Αρνούμαι να βόσκω όλη την μέρα. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Επιλέγω την Warrior Diet».
Pavel Tsatsoyline, συγγραφέας των βιβλίων Power to the People! και The Russian Kettlebell Challenge

«Σε μια εποχή εκφυλισμού, όπου οι επιθυμίες και οι ανάγκες είναι κυριολεκτικά απεριόριστες, το όραμα του Όρι επαναφέρει στο νου μια εποχή πολεμιστών, όπου επιτυχία σήμαινε επιβίωση, και όπου η επιβίωση ήταν η μόνη επιλογή. Μια δίαιτα μέγιστης πρόκλησης, από την οποία εκείνοι που θα την ακολουθήσουν θα δρέψουν απίστευτα οφέλη».

John Davies, προπονητής Ολυμπιακών και επαγγελματικών αθλημάτων δύναμης/ταχύτητας

«Η Warrior Diet σίγουρα αψηφά τα λεγόμενα σύγχρονα δόγματα διατροφής και εκγύμνασης. Έχω συναντήσει τον Όρι αρκετές φορές, και μπορώ να διαβεβαιώσω πως είναι η ζωντανή απόδειξη πως το σύστημά του έχει αποτελέσματα. Διατηρεί ένα γραμμωτό μυώδες σώμα όλο τον χρόνο, παρ’ όλο που πρέπει να ισορροπεί ένα δύσκολο πρόγραμμα δουλειάς με τις οικογενειακές του υποχρεώσεις. Η αντίληψή του στα συμπληρώματα διατροφής είναι ανανεωτική, αφού προτείνει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις κατάλληλες χρονικές περιόδους. Η Δίαιτα του Πολεμιστή είναι ένα απαραίτητο ανάγνωσμα για τους φανατικούς της διατροφής και της εκγύμνασης που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους».
Charles Poliquin, συγγραφέας του βιβλίου The Poliquin Principles and Modern Trends in Strength Training, τρεις φορές προπονητής αθλητών Ολυμπιακών αγώνων

«Ο Ορι Χόφμεκλερ έχει συλλάβει για τα καλά μια βαθιά, πανάρχαια, και πολύ ζωντανή αρχή, την οποία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε σχεδόν ξεχάσει. Εν μέρει πολεμιστής-αθλητής και εν μέρει φιλόσοφος-ρομαντικός, ο Ορι όχι μόνο μας θυμίζει τι είναι ο εγγενής, ενστικτώδης ρυθμός, αλλά και μας δείχνει τον τρόπο για να τον εντοπίσουμε και να τον επαναφέρουμε στα σώματά μας. Το πρόγραμμά του ωθεί και καθοδηγεί τον καθέναν από εμάς να ανακτήσουμε την δύναμη, το νεύρο, την ενεργητικότητα και το πνεύμα που οι άνθρωποι ανέκαθεν έπρεπε να κατέχουν».

Pilar Gerasimo, Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Experience Life Magazine

«Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν σύγχρονο πολεμιστή, επιχειρηματία, οικογενειάρχη και αγωνιζόμενο αθλητή. Στα δυο χρόνια που ακολουθώ την Warrior Diet έχω απολαύσει την ελευθερία των αρπακτικών ζώων που δεν έχουν ανάγκη για συχνή τροφή. Έχω επίσης το πλεονέκτημα να έχω μετατρέψει το σώμα μου σε μια μηχανή καύσης λίπους. Ο δωδεκάχρονος γιος μου, ο οποίος κάνει επίσης πρωταθλητισμό, υιοθέτησε μόνος του την Warrior Diet. Έτσι, μεγαλώνει λεπτός, δυνατός και υγιής, αντίθετα με πολλούς συνομηλίκους του οι οποίοι, ακόμα και σε αυτή την χώρα της αφθονίας, είναι υπέρβαροι και αρρωσταίνουν συχνά. Σ’ ευχαριστώ που έγραψες την Δίαιτα του Πολεμιστή, Ορι».

Stephen Maxwell, 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου

«Από κάποια ηλικία και μετά, άρχισα να παρατηρώ μια αλλαγή στο πρόγραμμα προπόνησής μου πριν από τους αγώνες. Η έντονη πίεση στην οποία υπέβαλλα το σώμα μου άρχισε να με αφήνει με μια αίσθηση εξάντλησης μετά την προπόνηση. Επίσης, υπέφερα από συχνές κρίσεις υπογλυκαιμίας.
Εκνευριζόμουν εύκολα, και ένιωθα ζαλάδες και σωματική αδυναμία. Συχνά θύμωνα μετά την εκγύμναση και δεν μπορούσα να εξηγήσω το γιατί. Δυσκολευόμουν να αποφασίσω τι θα φάω και πότε. Το πρόβλημα έγινε σοβαρό. Αν αγωνίζεσαι σε διεθνές επίπεδο, η κατάλληλη διατροφή και προπόνηση είναι απαραίτητα για να έχεις την μέγιστη απόδοση.
Όταν γνώρισα τον Όρι, εκείνος με συμβούλεψε τι να τρώω και πότε. Όταν ρύθμισα την διατροφή μου, η ενεργητικότητά μου άλλαξε αμέσως. Μπορούσα να γυμνάζομαι πιο σκληρά στις προπονήσεις μου, και δεν ένιωθα εντελώς εξαντλημένος όταν ολοκλήρωνα το πρόγραμμα. Ο Όρι και εγώ έχουμε κοινή αντίληψη σχετικά με την αποδοτική προπόνηση. Στις Πολεμικές Τέχνες πρέπει να προπονείσαι σε κάθε κίνηση για να αποδώσεις σωστά. Οι συμβουλές του Όρι είχαν άμεσο αποτέλεσμα στον τρόπο με τον οποίο προπονήθηκα για δυο διεθνείς τίτλους μέσα σε αυτήν την χρονιά.
Οι πληροφορίες του βιβλίου Warrior Diet θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο προπόνησης για τον 21ο αιώνα. Η σωματική άσκηση μαζί με την διατροφή θα επηρεάσει μόνιμα την ζωή σας. Είμαι βαθιά ευγνώμων στον Όρι για τις συμβουλές και την φιλία του όλα αυτά τα χρόνια».

Δάσκαλος John Salgado, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κινέζικη Πάλη και στο Τάι Τσι

«Παρά το όνομά της, η Δίαιτα του Πολεμιστή δεν μιλά για έναν σπαρτιατικό τρόπο ζωής, αν και σίγουρα μιλά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής. Με μια συναρπαστική προσέγγιση, το βιβλίο σας βοηθά να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε αφυπνίζοντας το αρχέγονο ένστικτο και την βιοανάδραση – τα πράγματα που μας επέτρεψαν να εξελιχθούμε έως τώρα.
«Είναι ειρωνικό που μέσα στον βολικό κόσμο της υπεραφθονίας, η επιβίωση μπορεί ακόμη να καθορίζεται από την φυσική επιλογή. Αν είναι έτσι, τότε η Δίαιτα του Πολεμιστή είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε»-

Brian Batchldor, επιστημονικός συγγραφέας, ερευνητής, εθνικός προπονητής της βρετανικής ομάδας άρσης βαρών

«Ο Όρι κι εγώ γίναμε φίλοι και συνάδελφοι το 1997, όταν είχε την καλοσύνη να με πάρει κάτω από την προστασία του ως συγγραφέα στα περιοδικά Penthouse και Muscle & Mind Power.
Όταν έλαβα με το ταχυδρομείο την Warrior Diet, κόντεψα να σκάσω από υπερηφάνεια. Όχι μόνο επειδή ο αγαπημένος μου φίλος είχε τελικά πετύχει τον στόχο του στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους άλλους να βελτιώσουν όσο γίνεται περισσότερο το σώμα τους, μα επειδή είχα παίξει και εγώ έναν μικρό ρόλο στην δημιουργία του βιβλίου. Ο Όρι ζήτησε την βοήθειά μου στην έρευνα θεμάτων όπως τα πλεονεκτήματα της νηστείας, οι τέλειες πρωτεΐνες, και η συσσώρευση γλυκογόνου. Πιστεύω στις ιδέες του Όρι επειδή τον εμπιστεύομαι με όλη μου την καρδιά και επειδή βοήθησα στην αποκάλυψη επιστημονικών στοιχείων που τις αποδεικνύουν. Ακολουθώ κι εγώ την Δίαιτα του Πολεμιστή, αν και με τον ακραίο τρόπο που την ακολουθεί ο Όρι. Το σώμα μου συνεχίζει να γίνεται πιο σφιχτό και σφριγηλό σε όλα τα σωστά σημεία… ενώ οι άνθρωποι απορούν με τις διατροφικές μου συνήθειες.
Διαβάστε την Δίαιτα του Πολεμιστή με ανοιχτό μυαλό. Αφομοιώστε τις πληροφορίες που σας δίνει με τον δικό σας ρυθμό, ώστε να ταιριάξουν με τον τωρινό σας τρόπο ζωής. Θα ξαφνιαστείτε με το πόσο παραγωγικοί και ενεργητικοί θα γίνετε. Μεταμορφωθείτε σε πολεμιστές. Το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί».

Η Laura Moore είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων στα περιοδικά Penthouse και IronMan, ήταν το Σώμα του Μήνα για το IronMan, τεύχος Σεπτεμβρίου 2001, παρουσιάστρια της ραδιοφωνικής εκπομπής The Health Nuts, και συγγραφέας του βιβλίου Sex Heals.