ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΙΑ

Προετοιμάσου για το απροσδόκητο

Εκδόσεις: Eurobooks
ISBN: 978-960-9431-30-9
Σελίδες: 322
Κωδικός: 500-052
Συγγραφέας: Rory Miller

Τιμή: 20,00 €
Τιμή προσφοράς: 18,00 €

προσθήκη στο καλάθι

ΑρχήΤέλος

Προετοιμάσου για το Απροσδόκητο:
- Ηθικά
- Συναισθηματικά
- Σωματικά
- Χωρίς να καταλήξεις στη φυλακή

Κατανοήστε την βία και μείνετε ασφαλείς σε έναν κ
όσμο που γίνεται όλο και πιο βίαιος

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια αυτόνομη εισαγωγή στον χώρο της αυτοάμυνας. Υπάρχουν επτά στοιχεία θα οποία θα πρέπει να εξεταστούν αν κάποιος θέλει να «ολοκληρώσει» έστω και κατά προσέγγιση την εκπαίδευσή του στην αυτοάμυνα. Μια εκπαίδευση που αδιαφορεί για οποιονδήποτε από τους παρακάτω τομείς σας αφήνει ευάλωτους:

- Νομικές και ηθικές επιπτώσεις. Για να μάθετε αυτοάμυνα, θα πρέπει πρώτα να μάθετε τους ποινικούς νόμους. Η συνέπεια της άγνοιας είναι η φυλακή. Μαζί με τους νομικούς κανόνες, κάποιος πρέπει να εξερευνήσει και τα δικά του ηθικά όρια. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν μέχρι πού εκτείνονται τα όρια αυτά μέσα τους.

- Δυναμική της Βίας. Για να μάθετε αυτοάμυνα θα πρέπει να γνωρίζετε με ποιον τρόπο λαμβάνουν χώρα οι επιθέσεις. Θα πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίσετε μια επίθεση πριν αυτή εκδηλωθεί, και να διακρίνετε σε ποιο είδος ανήκει.

- Αποφυγή. Πρέπει να μάθετε να αποφεύγετε την σύγκρουση. Η εκμάθηση αυτή συμπεριλαμβάνει τη διαφυγή και την αποφυγή, τη λεκτική αποκλιμάκωση και επίσης την πλήρη απουσία από επικίνδυνους χώρους.

- Αντι-ενέδρα. Αν δεν διακρίνατε τα προεόρτια ή δεν κατορθώσατε να αποφύγετε επιτυχώς τη συμπλοκή, θα χρειαστείτε μερικές ενέργειες που θα έχετε αναπτύξει σε επίπεδο αντανακλαστικού ώστε να αντιμετωπίσετε μια αιφνιδιαστική βίαιη επίθεση.

- Σπάσιμο του Παγώματος. Το πάγωμα συμβαίνει σχεδόν σε κάθε περίπτωση αιφνιδιαστικής επίθεσης. Θα πρέπει να μπορείτε να το αναγνωρίσετε και θα πρέπει να ξέρετε τους τρόπους για να ξεφύγετε από αυτό.

- Η ίδια η συμπλοκή. Οι περισσότεροι δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών και της αυτοάμυνας εστιάζουν όλη την προσοχή τους στη συμπλοκή. Αυτές όμως οι γνώσεις θα πρέπει να συμβαδίζουν με τους πραγματικούς τρόπους εμφάνισης της βίας στον κόσμο.

- Τα επακόλουθα. Υπάρχουν πιθανές νομικές, ψυχολογικές, και ιατρικές επιπλοκές μετά από μια βίαιη συμπλοκή, όσο δικαιολογημένη και αν ήταν αυτή. Η έγκαιρη προετοιμασία για την αντιμετώπισή τους έχει τεράστια σημασία.«Για εκείνους από εμάς που νομίζαμε πως τα ξέραμε όλα… το βιβλίο αυτό αλλάζει τα πάντα».
- Al Dacascos, δάσκαλος πολεμικών τεχνών

«Ωμή ειλικρίνεια... από κάποιον που τα έχει ζήσει όλα… από πρώτο χέρι».
Alain Burrese, διδάκτωρ δικαίου, πρώην αξιωματικός του στρατού των ΗΠΑ, συγγραφέας