ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

BYZANTIO - 10 TOMOI

Ολη η σειρά -30%!

Κωδικός: PRO-011
Συγγραφέας: Γεώργιος Καρδαράς

Τιμή: 49,00 €
Τιμή προσφοράς: 34,00 €

προσθήκη στο καλάθι

ΑρχήΤέλος

Aποκτήστε όλη τη σειρά με έκπτωση 30% !
 
 
H ΓΝΩΜΩΝ Εκδοτική με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρουσιάζει στους αναγνώστες της τη 10τομη συναρπαστική σειρά με τίτλο «ΒΥΖΑΝΤΙΟ - Η πραγματική ιστορία της χιλιόχρονης αυτοκρατορίας» (324-1453).
 
Οι τόμοι της σειράς καλύπτουν όλες τις πτυχές της πολυκύμαντης στρατιωτικής και πολιτικής ιστορίας του Βυζαντίου, από την ίδρυση μέχρι την οριστική του κατάρρευση, παρέχοντας πληθώρα στοιχείων και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη στρατιωτική οργάνωση, τις εκστρατείες, τη διπλωματία, την τέχνη και τον πολιτισμό της Αυτοκρατορίας καθ' όλη τη διάρκεια της υπερχιλιετούς ιστορίας της.
 
O συγγραφέας δεν περιορίζεται σε μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά τα αναλύει σε βάθος, ώστε ο αναγνώστης να σχηματίζει μια ολοκληρωμένη και αντικειμενική εικόνα για τα διαδραματιζόμενα σε κάθε φάση της ένδοξης εκείνης ιστορικής περιόδου.
 
Το κείμενο συνοδεύεται από πλούσια εικονογράφηση και ειδικά σχεδιασμένους χάρτες της διοικητικής διαίρεσης της Αυτοκρατορίας και των στρατιωτικών επιχειρήσεων και εκστρατειών των Βυζαντινών αυτοκρατόρων.