ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Στη διαφήμιση της νέας σειράς "Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - Η πραγματική ιστορία του Α' ΠΠ" που δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, γράφτηκε εκ παραδρομής το εξής: "Αγοράστε το βιβλίο ή το e-book με έκπτωση 20% online μέσω Paypal ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα στο site της ΓΝΩΜΩΝ: www.gnomonpublications.gr". Η σωστή διατύπωση είναι: "Αγοράστε το βιβλίο (με έκπτωση 20%) ή το e-book online μέσω Paypal ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα στο site της ΓΝΩΜΩΝ: www.gnomonpublications.gr".

Η κανονική τιμή πώλησης της έντυπης έκδοσης (που δεν θα κυκλοφορεί από τα περίπτερα μέσω πρακτορείου) είναι 9,90 ευρώ (7,92 ευρώ για αγορά online και 6,93 ευρώ για αγορά από τα γραφεία μας - έκπτωση 30%). Η  τιμή του e-book είναι 6,90 ευρώ, θα πωλείται δε μόνο online. 

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, οι 6 τόμοι της νέας σειράς θα κυκλοφορήσουν τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.

Σχετική ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του 1ου τόμου θα γίνει από τη σελίδα μας στο Facebook και από την ιστοσελίδα της ΓΝΩΜΩΝ μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία στο 2109758090 ή στο email: info@gnomonpublications.gr.