ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Η ΓΝΩΜΩΝ Εκδοτική είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το περιοδικό που τόσο αγαπήσατε θα είναι σύντομα και πάλι μαζί σας ύστερα από μια μικρή ανάπαυλα μερικών μηνών.
 
Μετά από διεξοδικές συνεννοήσεις και συζητήσεις, καταλήξαμε σε συμφωνία με τον πολύ γνωστό και ιστορικό εκδοτικό οίκο Κ. Γκοβόστη, ο οποίος θα αναλάβει στο εξής να εκδίδει τη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ σε μηνιαία βάση διανέμοντάς την στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα μέσω του Πρακτορείου, όπως συνέβαινε μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Το περιοδικό θα κυκλοφορεί επίσης και μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο βιβλιοπωλείων στις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις αλλά και στην Κύπρο, όπου υπάρχουν πολλοί φανατικοί αναγνώστες του.
 
Οι Εκδόσεις Γκοβόστη, με συνεχή παρουσία 90 και πλέον ετών στον εκδοτικό χώρο, θα αξιοποιήσουν στο έπακρον τους έμπειρους και καταξιωμένους συγγραφείς και τους συντελεστές έκδοσης της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, που την καθιέρωσαν ως το κορυφαίο και πιο μακρόβιο και επιτυχημένο περιοδικό του είδους του στην Ελλάδα. Παράλληλα, θα εμπλουτίσουν τη συντακτική ομάδα με «νέο αίμα» που θα συμβάλει στην ανανέωση και την εξέλιξή του, σε συνδυασμό με φρέσκιες ιδέες που θα καταστήσουν το περιοδικό ακόμα πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό για τους πολυπληθείς αναγνώστες του.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η απόφασή μας να εμπιστευτούμε την τύχη του περιοδικού σε έναν εκδοτικό οίκο που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο της στρατιωτικής και γενικής ιστορίας (έχει ήδη εκδώσει, μεταξύ άλλων, εξαιρετικούς τίτλους βιβλίων στρατιωτικής ιστορίας με Έλληνες και διάσημους ξένους συγγραφείς), θα μας δικαιώσει απόλυτα, αλλά προπάντων θα επιβραβεύσει τους ίδιους τους αναγνώστες που είχαν την υπομονή να περιμένουν μέχρι την αίσια κατάληξη των σχετικών συζητήσεων.
 
Από τώρα και στο εξής, οι αναγνώστες της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα κυκλοφορίας των μελλοντικών τευχών από τις Εκδόσεις Γκοβόστη, μέσα από την ιστοσελίδα www.govostis.gr αλλά και από την ιστοσελίδα της ΓΝΩΜΩΝ www.gnomonpublications.gr, καθώς και από τις αντίστοιχες σελίδες στο Facebook.
 
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση από τη ΓΝΩΜΩΝ για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά και με το δεύτερο περιοδικό της, το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. Τα γραφεία μας παύουν οριστικά τη λειτουργία τους (αναλυτική ενημέρωση για τις ανυπέρβλητες δυσκολίες και για τους λόγους που μας οδήγησαν στην οδυνηρή αυτή απόφαση θα γίνει εν καιρώ από την ιστοσελίδα μας) και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας για κάποιο χρονικό διάστημα θα είναι πλέον μόνο μέσω email (periscopio@gnomonpublications.gr και info@gnomonpublications.gr) καθώς και από τη σελίδα μας στο Facebook.
 
Επίσης δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή και εκτέλεση παραγγελιών ούτε η αποδοχή νέων συνδρομών στα περιοδικά. Πιο συγκεκριμένα, οι αιτήσεις για νέες συνδρομές στη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ θα πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στις Εκδόσεις Γκοβόστη, οι οποίες θα συνεχίσουν να στέλνουν το περιοδικό στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές μέχρι το τέλος της συνδρομής χωρίς καμία επιβάρυνση.
 
Τέλος, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να επιστρέψουμε τα υπόλοιπα των συνδρομών στο περιοδικό ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ στην περίπτωση που αποδειχθεί αδύνατη η συνέχιση της έκδοσής του από κάποιο άλλο εκδοτικό συγκρότημα. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσον θα μπορέσει να εισπραχθεί έστω και μέρος των τεράστιων οφειλών τρίτων προς τη ΓΝΩΜΩΝ Εκδοτική (ακάλυπτες επιταγές πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, οφειλές πρακτορείων διανομής κλπ.) που οδήγησαν στην αναγκαστική παύση λειτουργίας της εταιρείας.
 
Ευχόμαστε στις Εκδόσεις Γκοβόστη και στους συντελεστές της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ κάθε επιτυχία στο έργο τους για τη μακροημέρευση του περιοδικού και την κατάκτηση μιας ακόμα υψηλότερης θέσης στις προτιμήσεις και στις καρδιές των πιστών αναγνωστών του που το στήριξαν επί 23 ολόκληρα χρόνια, σε δύσκολες και λιγότερο δύσκολες εποχές. Χωρίς τη δική τους αμέριστη συμπαράσταση, το εμβληματικό αυτό περιοδικό θα αποτελούσε παρελθόν εδώ και πολλά χρόνια. Τους ευχαριστούμε θερμά!